Prijzen PCR coronatest met Non-COVID verklaring
☝Klik - Boek Vandaag je pcr-test!☝

Tips voor tijdens jouw Coronatest

Tips voor tijdens jouw Coronatest

Wanneer je een Coronatest Den Bosch gaat laten doen dan kan ik me best voorstellen dat je dat spannend vindt. Het is nou eenmaal een zeer onprettig gevoel zo’n stokje in je neus te krijgen. Het uitvoeren van de test duurt maar kort en is gelukkig zo gebeurd. In dit artikel geef ik je een aantal tips mee om zo relaxed mogelijk de test in te gaan en hem ook zo prettig mogelijk te ervaren.

Ga goed voorbereid van huis

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ja ook wanneer je een Coronatest gaat laten doen dan is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Als je weet dat je alles bij de hand hebt dan ontstaat er automatisch minder stress. Hieronder zet ik een aantal dingen voor je op een rijtje die je mee moet nemen wanneer je naar een testlocatie gaat. Zo vergeet jij niks meer. Deze dingen moet je meenemen:

  •  Je identiteitskaart
  • Je bevestigingsmail
  • Een mondkapje

Deze drie dingen zijn verplicht om mee te nemen. Zelf raad ik je ook aan om een pakje zakdoekjes mee te nemen en bijvoorbeeld een rolletje pepermunt. Het is fijn om op elk moment je neus te kunnen snuiten en na de test is het lekker om even iets in je mond te kunnen hebben.

Tips voor tijdens de Coronatest

Eigenlijk maakt het niet zoveel uit hoe vaak je al een Coronatest gedaan hebt. Het blijft een tegennatuurlijk gevoel. Daarom is het niet fijn om de test te laten doen. Toch is het belangrijk om je te laten testen. Met een negatieve Coronatest kun je bijvoorbeeld jouw buitenland reis gaan maken of naar de bioscoop.

De persoon die de Coronatest bij je afneemt zal je, wanneer het je eerst keer is, uitleggen hoe het werkt. Bij een goede voorbereiding hoort ook dat je van te voren alvast weet wat er precies gaat gebeuren. Dit zorgt voor rust. Daarom leg ik je nu alvast uit hoe het afnemen van de Coronatest in zijn werk gaat.

Kosten PCR coronatest met Non-COVID certificaat
☝Hier & Koop Vandaag je pcr-test!☝

Degene die de test uitvoert zal je eerst je neus laten snuiten. Daarna zal hij of zij met een lang wattenstaafje in je mond speeksel opnemen. Hiervoor mag je je mond wijd opendoen en ‘’Aaaa’’ zeggen. Daarna zal hij of zij met het wattenstaafje in je neusgat gaan. Vaak mag je zelf kiezen welk neusgat jij het prettigst vindt.  Tijdens het uitvoeren van de test heb ik twee belangrijke tips voor je:

  • Adem rustig door je mond
  • Vraag de testafnemer of hij of zij wil aftellen. Zo weet je precies hoelang het wattenstaafje nog in je neus moet blijven zitten. Het aftellen geeft rust omdat je weet dat het bijna voorbij is

Ik hoop dat ik je met deze tips gerust heb kunnen stellen en dat het jou nu niet meer uitmaakt of ze pvc vloeren hebben, een betonlook vloer of een gevlinderde betonvloer bij jouw testlocatie. Welke verf er op de muren zit en of er TL licht is. Jij bent er helemaal klaar voor en staat met vijf minuten weer buiten. You got this!